Serveis

Jardineria i paisatgisme

La Jardineria i el Paisatgisme són dos pilars bàsics sobre els quals l’empresa ha anat desenvolupant la seva activitat professional des dels seus inicis. L’acumulació d’experiència, coneixement i també la millora contínua de l’equip humà ha fet possible que avui l’empresa sigui una referència dins la comunitat balear. La valoració de tots els factors que envolten l’àmbit d’un projecte, així com el pes específic que cadascun té en la solució global, permet que la feina de la nostra empresa s’adapti a les necessitats específiques de cada client. Per tant, l’equip tècnic de Projectes Paisatgístics de Balears S.L. dissenya i du a terme els projectes de manera que s’integrin i valorin tots els paràmetres, i així establir la millor solució en funció de les possibilitats. L’execució per part de les nostres brigades de treball i els nostres mitjans garanteixen la fidelitat al disseny original i l’èxit en l’execució. No només la part estètica compta: els càlculs i les valoracions de l’equip d’enginyeria són el substrat tècnic sobre el qual s’erigeix ​​el projecte que convertirà qualsevol espai en un jardí.

PPB també ofereix els serveis que complementen el disseny i la construcció de jardins: el manteniment dels jardins és realment important perquè aquests llueixin amb tot el seu potencial; els tractaments fitosanitaris protegeixen les zones verdes de les sempre molestes plagues i malalties; les podes especialitzades que s’han de dur a terme mitjançant professionals molt ben formats i equipats resolen problemàtiques en aquelles situacions on el creixement de l’arbre presenta inconvenients; i les hidrosembres són tècniques especials de sembra que s’utilitzen tant per a jardineria com per a restauració ambiental, especialment en talussos.

Filtro galeria cat
The tabs are working. Please, note, that you have to add a template to the library in order to be able to display it inside the tabs.

Diseño web: Joan Garau

Programación web y hosting:  fuster.es

Skip to content