Gestió ambiental respectuosa

L’empresa afronta els treballs amb el ferm compromís d’oferir als clients la màxima qualitat possible. El nostre mètode de treball, valora especialment la satisfacció dels nostres clients, i per això volem que la motivació del nostre personal també sigui màxima per assolir uns estàndards de qualitat elevats. Aquest fet, afegit a una gestió ambiental respectuosa, ens capacita i estimula per ser una empresa líder dins dels nostres àmbits d’actuació. La millora contínua de la nostra activitat l’aconseguim combinant, d’una banda, la utilització de la tecnologia més avançada, i de l’altra la qualificació i l’especialització del nostre personal: La combinació d’aquests dos pilars bàsics de la nostra filosofia incrementa els nostres avantatges competitius. Els nostres objectius, per tant, són la satisfacció del client, la motivació del nostre personal, el respecte pel medi ambient i la millora continuada.

Els nostres objectius són la satisfacció del client, la motivació del nostre personal, el respecte pel medi ambient i la millora contínua.

Els nostres objectius són la satisfacció del client, la motivació del nostre personal, el respecte pel medi ambient i la millora contínua.

La certificació de l’empresa amb els segells ISO 9001 i ISO 14001 són garantia de la nostra recerca de la millora contínua del nostre sistema de gestió de la qualitat i del medi ambient, així com l’eficàcia de les nostres actuacions. Els eixos bàsics sobre els quals basem la nostra organització són:

Recerca de la millora contínua

Compliment de la legislació vigent

Prevenció de qualsevol mena d'agressió ambiental

Minimització de la generació de residus

Reciclatge i gestió apropiada dels residus

Comunicació i estímul de respostes

Garantia de formació tècnica adequada

Bon ambient de treball, segur i saludable

Estímul de la iniciativa, innovació i creativitat

Reconeixement dels mèrits aconseguits de manera individual i en equip

Certificats ISO 9001 i ISO 1401

Diseño web: Joan Garau

Programación web y hosting:  fuster.es

Skip to content