Serveis

Cobertes vegetals i jardins verticals

Mitjançant la introducció de noves solucions tècniques, la jardineria es pot convertir en el complement ideal per a la bioconstrucció i l’arquitectura sostenible. Les cobertes vegetals i els jardins verticals s’han de considerar molt més que simples components funcionals de les construccions, ja que tots dos elements poden imprimir caràcter i personalitat tant a edificis individuals com a barris sencers.
Avui en dia, les cobertes verdes s’han de veure cada cop més com a espais naturalitzats, on les espècies vegetals i animals poden desenvolupar-s’hi. Són, per tant, un retorn de la natura als espais desapareguts pel consum urbà del territori. Els sostres ecològics són un exemple perfecte de l’aplicació de la jardineria a les noves tendències arquitectòniques: permeten convertir d’una forma ecològica i intel·ligent, els terrats en àrees verdes. Les noves àrees d’aplicació de les cobertes enjardinades ens condueixen cap a un futur immediat de projectes fascinants, ja que cap altre element de l’arquitectura sostenible no ha desenvolupat tan ràpidament tantes innovacions tècniques.

Les façanes verdes o jardins verticals aplicats a l’arquitectura són una posada en escena espectacular de tot el potencial que la jardineria pot oferir, creant espais veritablement especials. A través de la innovació i la introducció de noves solucions tècniques, podem fer front als nous reptes i oferir l’aplicació de la jardineria a les noves tendències arquitectòniques. Així es poden afrontar instal·lacions de murs vegetals tant a espais interiors com a exteriors, sempre coneixent bé el comportament botànic de les espècies vegetals per triar les més adequades. La formació del personal i la utilització de material tècnic adequat possibilita afrontar treballs de murs en alçada amb solvència garantida.

Membre de

Montador oficial

Diseño web: Joan Garau

Programación web y hosting:  fuster.es

Skip to content